Workshop: Laat je niet meer gijzelen door slechte opdrachtgevers, DE WINKELHAAK | HOUSE OF C, dinsdag, 26. maart 2019

Jezelf verkopen aan wildvreemde mensen bij onbekende bedrijven...een klant die altijd klaagt en nooit op tijd betaalt…dit zijn nachtmerries voor veel creatieve ondernemers.
Nochtans is een goede opdrachtgever de belangrijkste factor in jouw werkplezier, je krijgt er energie van en voelt dat je terecht verschil kan maken.  Ongeacht dat ontwerpers elke opdracht beginnen met een sterke analyse en onderzoek, zijn we dikwijls weinig kritisch bij het kiezen van nieuwe klanten. Tenzij ze aan je deur staan aan te schuiven, ben je geneigd je erg dienstbaar en onderdanig op te stellen.
In deze workshop geven we concrete tips die je absoluut moet weten om van je prospect of klant een goede opdrachtgever te maken die blij is dat je voor hem/haar wil werken.
Deze workshop wordt gegeven door Klara De Smedt, productontwikkelaar met 20 jaar managementervaring in de creatieve sector. Ze is zowel oprichter als bestuurder van DE WINKELHAAK | HOUSE OF C en is er verantwoordelijk voor het inhoudelijk en financieel bestuur. Ontwerpers kunnen bij haar ook terecht voor ondersteuning en advies op vlak van ondernemerschap, contacten en promotie.

dinsdag, 26. maart 2019, DE WINKELHAAK | HOUSE OF C, Workshop: Laat je niet meer gijzelen door slechte opdrachtgevers

ALMIGHTY MIGHTY

ALMIGHTY MIGHTY

vrijdag 08. november 2019
Dungeons and Drag Queens
maandag 24. juni 2019
Frank Carter & The Rattlesnakes
zaterdag 09. november 2019
MY BABY
donderdag 12. december 2019
WILLIAM FITZSIMMONS
woensdag 09. oktober 2019
Duncan Laurence
zaterdag 30. november 2019
Vind meer interessante evenementen
Krijg event aanbevelingen op basis van uw Facebook-smaak. Snap het nu!Toon me de geschikte evenementen voor mijNiet nu