Workshop: Burgerinitiatief meets Business Model Canvas. *** de levensvatbaarheid van jouw maatschappelijk relevant idee meten?, Oh!Mechelen, donderdag, 04. april 2019

Mechelaars ademen maatschappelijk relevante of sociaal geëngageerd ideeën. Dat is zichtbaar in de Grond der dingen of projecten zoals Stroom, maar ook in de vele burgercollectieven die Mechelen nu rijk is. Mechelaars organiseren een samenaankoop van duurzame en energiezuinige verlichting, dromen van een eetbare stad, willen een uitleenbib van babyspullen of een buurtwinkel realiseren waar voedseloverschotten worden gevaloriseerd. Het zijn met deze ondernemende burgers dat we deze oefening graag willen maken, om van hun droom een levensvatbaar idee te maken.

Tijdens deze workshop Flourishing Business Model Canvas identificeer je de risico's en kansen die relevant zijn om de door jou gekozen doelstellingen haalbaar te maken. Het zorgt ervoor dat je een concreet, helder en geloofwaardig verhaal vertelt waar je potentiële investeerders mee willen instappen, of waarbij je kan duidelijk stellen *** je de levensvatbaarheid van je project kan waarmaken. Het aantal deelnemers is beperkt om ook de interactie tussen te deelnemers te verhogen, dus wees er als de kippen bij.
 
 
PRAKTISCHE INFO
Wanneer: donderdag 4 april 2019 van 19 tot 21 uur
Waar: Oh! Mechelen, Kanunnik de Deckerstraat 20A, 2800 Mechelen
Voor wie: iedereen met een concreet idee dat maatschappelijk relevant of sociaal geëngageerd is
Prijs: gratis mits reservatie

donderdag, 04. april 2019, Oh!Mechelen, Workshop: Burgerinitiatief meets Business Model Canvas. *** de levensvatbaarheid van jouw maatschappelijk relevant idee meten?

Vind meer interessante evenementen
Krijg event aanbevelingen op basis van uw Facebook-smaak. Snap het nu!Toon me de geschikte evenementen voor mijNiet nu