Wil je een gelukkig leven? Focus op je natuurlijke talenten!, Vlerick Business School Gent - Alumni, maandag, 26. november 2018

Wil jij graag dichter bij een gelukkig leven komen? Focus dan op jouw natuurlijke talenten!
Er gebeuren hele mooie dingen wanneer je leeft vanuit jouw talenten. Activiteiten waar jouw talenten aangesproken worden, geven energie. Je batterijen laden op terwijl je stevig aan het werk bent.
 *** zou jouw leven eruit zien, mocht je vooral vanuit jouw talent en passie kunnen leven en werken? Dat veronderstelt een degelijke zelfkennis: wat zijn activiteiten waar jij naar uitkijkt? Waar je niet genoeg van krijgt? Die moeiteloos gaan? Waar je van geniet? En eens je weet waar je energie uithaalt, de moed hebben er iets mee te doen.
 Soms moet je jezelf eerst bevrijden van belemmerende gedachten om er helemaal voor te gaan. Je niet laten tegenhouden door de innerlijke stem die beweert dat je het niet kan, dat het niet het moment is, dat je best nog wat op je tanden bijt, dat het gras elders niet altijd groener is, ... want die stem liegt.    
 *** kom jij dichter bij jouw ‘kern’: wie jij echt bent en wat jij daarmee wil aanvangen in jouw leven. We laten je proeven van een methodiek die je helpt om bronnen in jezelf aan te boren zodat je de film van je leven helemaal kan waarmaken én dichter bij een gelukkig leven komt. En wie wil dat nu niet!
Biografie van de spreekster Mevr. Rita Raets.
 Rita Raets is de stichter en bezieler van ‘I ♥ my job’ - een organisatie met een mooie missie: ‘Meer geluk creëren op de werkplek’. Rita geniet van wat ze doet: mensen zien groeien zodat ze met meer kracht in het leven en het werk staan. Ze werkt zowel voor particulieren als voor bedrijven. Al haar projecten zijn erop gericht om mensen binnen organisaties een plaats te geven waar ze zich goed voelen.
Welkom om 18h30 - Avondlezing start om 19h00 stipt - Drink in de bar om 21h00.
Indien U 5 of meer lezingen van het thema "Persoonlijke Ontwikkeling" wil bijwonen, bevelen we U aan om een abonnement te nemen op deze reeks - zie het EventBrite aanbod daarvoor.

maandag, 26. november 2018, Vlerick Business School Gent - Alumni, Wil je een gelukkig leven? Focus op je natuurlijke talenten!

Vind meer interessante evenementen
Krijg event aanbevelingen op basis van uw Facebook-smaak. Snap het nu!Toon me de geschikte evenementen voor mijNiet nu