Wellness in het zwembad, De Nekker - Provinciaal Sport- en Recreatiecentrum, donderdag, 11. juli 2019

Geniet van een aperitief aan of in het water. Er staan verschillende hapjes voor je klaar, net als een glaasje cava, fruitsap of water. Je kan in alle rust zwemmen want het doelgroepenbad is voorbehouden voor deelnemers van Terra Nova.
Terwijl je geniet van een aperitief aan het water en van de koppelmassage, worden je kinderen (tot en met 12 jaar) opgevangen in onze binnenspeeltuin Nekki. Een medewerkster staat hier klaar om je kinderen te ontvangen en om samen te knutselen of een spelletje te spelen.
Wellness for Business voorziet 2 gelijktijdige koppelmassages (van elkaar gescheiden met een scherm) in een ruimte met zicht op het zwembad. Samen met je partner geniet je van een deugddoende massage. De massage duurt 20 minuten. Heb je last van je schouders, nek of rug? Dan is deze massage ideaal om wat verlichting te krijgen. Let wel: een badjas dragen is verplicht.
Na de aperitief en een heerlijke massage geniet je van een walking dinner met uitzicht op ons domein. Heb je kinderen bij ons in de opvang zitten? Zij komen er gezellig mee-eten om deze ontspannende dag samen af te sluiten.
Praktische info
De massage duurt 20 minuten. Een badjas dragen is verplicht. Neem dus zelf je badjas mee of neem de optie met badjas (wij voorzien er dan een die je 's avonds mee naar huis mag nemen).
Een ticket is geldig voor 2 personen inclusief eventuele kinderen tot en met 12 jaar. De namen van alle deelnemers vul je in wanneer je het ticket aankoopt.

donderdag, 11. juli 2019, De Nekker - Provinciaal Sport- en Recreatiecentrum, Wellness in het zwembad

Vind meer interessante evenementen
Krijg event aanbevelingen op basis van uw Facebook-smaak. Snap het nu!Toon me de geschikte evenementen voor mijNiet nu