SNOBS (eclectische happening), Het Bos, vrijdag, 24. mei 2019

Een gek feest voor jongens en meisjes die graag spicy nootjes door theatermaker Julien Neirynck(aka de keutelkeizer) en DJ Flapy.
Men kan er zich te goed doen aan live acts, performances, dj’s en interactief gedoe. Na een eerste editie in Gent, strijkt deze eclectische happening neer in Het Bos.
Zijn er alvast bij:
VIEZE MEISJEeen club-concert waarmee Vieze Meisje willekeurige samenhorigheid tot stand brengt die troost en hoop biedt in een wereld die zich oneindig herhaalt in zijn omwentelingen en waarvan het nog maar sterk de vraag is of voortbewegen daar ooit iets aan zal bijdragen.
BRIK TUK TOKhet muzikale huzarenstuk van Maxim Stormsen Linde Carrijn. Samen creëren ze een eigenzinnig universum met behulp van huishoud prullaria en diverse tamtam. Brik Tu-Tok klinkt rauw & catchy. Met andere woorden: ‘Too Sushi for my Pony’.
SERGEANTDoorheen het laatste jaar hebben Ferre Marnefs muzikale loops zich getransformeerd tot (pop)nummers die live getransponeerd worden naar een rondedans met begeleiding van Benjamin Cools (synth - Soldier's Heart) enJasper Segers (bas - Soldier's Heart/Jaguar Jaguar).
OHNE FRANCISHet muzikale project van theatermaker en muzikant Viktor De Greef dat drijft op melancholie, humor en nostalgie.  Geïnspireerd door verlaten karaokebars en het Nederlandstalige levenslied brengt hij brengt hij een geluid voort dat uitnodigt tot schuifelende danspasjes, een meetikkende voet of de blik op oneindig. Meezingen mag.
+ Dj Charme / Dj Flapy / Ayrton Eblé

vrijdag, 24. mei 2019, Het Bos, SNOBS (eclectische happening)

Frank Carter & The Rattlesnakes

Frank Carter & The Rattlesnakes

zaterdag 09. november 2019
MY BABY

MY BABY

donderdag 12. december 2019
Duncan Laurence
zaterdag 30. november 2019
EHBO bij kinderen Lier
maandag 18. november 2019
Infosessie
zaterdag 26. oktober 2019
Infosessie
dinsdag 12. november 2019
Infosessie
zaterdag 30. november 2019
Infosessie
dinsdag 10. december 2019
Infosessie
zaterdag 21. december 2019
Vind meer interessante evenementen
Krijg event aanbevelingen op basis van uw Facebook-smaak. Snap het nu!Toon me de geschikte evenementen voor mijNiet nu