Inspiration Day: How to be succesful on the Belgian market, Château Du Lac, donderdag, 27. september 2018

Secretary Plus Inspiration Day
Ageing, migration and robots, how the Belgian labour market is not prepared for the upcoming challenges. And what can be done to fix that.
Over de sessie
Vergrijzing, migratie en robots.
België is minder goed voorbereid op de uitdagingen van morgen. Zowel op het gebied van beleid als op het vlak van de digitale economie zijn de afgelopen jaren duidelijke kansen gemist.
Tijdens deze keynote maakt Bart Van Craeynest, hoofdeconoom bij Econopolis, de balans op van dit land. *** staan we ervoor anno 2018? En wat kunnen we doen om de troeven van ons land beter uit te spelen?
Via enkele zeer concrete maatregelen inspireert Bart Belgische ondernemers die de ambitie hebben om voorop te lopen: *** kunnen wij de arbeidsmarkt voorbereiden op een snel veranderende wereldeconomie?

Over Bart Van Craeynest
Na zijn studies economie aan UFSIA (Antwerpen), startte Bart Van Craeynest zijn loopbaan als econoom in de financiële sector. In die context volgt hij al bijna 20 jaar de economische ontwikkelingen in België en de wereldeconomie, en de gevolgen daarvan voor de financiële markten. Na een langere periode bij KBC werd hij in 2010 hoofdeconoom bij Petercam. Sinds 2015 is Bart aan de slag als hoofdeconoom bij Econopolis. Hij is er mee verantwoordelijk voor de economische lijn van het huis en is in die zin nauw betrokken bij de uitwerking van de beleggingsstrategie. Hij schreef het boek Superstaat, over wat België moet doen om geen failed state te worden.

Benieuwd?
Samen met een collega kan u zich laten inspireren door het verhaal van Bart.
Wees er snel bij. De plaatsen zijn beperkt. 

donderdag, 27. september 2018, Château Du Lac, Inspiration Day: How to be succesful on the Belgian market

Vind meer interessante evenementen
Krijg event aanbevelingen op basis van uw Facebook-smaak. Snap het nu!Toon me de geschikte evenementen voor mijNiet nu