GROEI EN INNOVATIE VANUIT DIVERSITEIT MET HET DIVERSITEIT & INCLUSIE KOMPAS (17/6), Het Achterhuis Events, maandag, 17. juni 2019

*** draag je bij aan een sfeer waarin diversiteit een motor is voor groei en innovatie? In deze workshop leer je de 8 sleutels naar verbinding uit het Diversiteit & Inclusie Kompas toepassen in je eigen communicatie.
 
VOOR WIE ? – Voor medewerkers en leidinggevenden die sterker willen worden van de diversiteit in hun team en bij hun doelpubliek.
 
PROGRAMMA – Ook al verschillen onze collega’s of klanten of patiënten van ons, we delen met hen eenzelfde schuitje. En we hebben er belang bij dat we ons gemeenschappelijk doel zo goed mogelijk bereiken. Maar de verschillen staan dat soms in de weg.
In deze workshop verwerf je inzicht in de voorwaarden voor inclusie en leer je werken met de 8 sleutels naar verbinding in diversiteit. We oefenen met realistische en herkenbare situaties Zo krijg je toegang tot een navigatie-instrument dat helpt om in elke situatie verschillen om te buigen van een hindernis naar een kracht. 

maandag, 17. juni 2019, Het Achterhuis Events, GROEI EN INNOVATIE VANUIT DIVERSITEIT MET HET DIVERSITEIT & INCLUSIE KOMPAS (17/6)

Vind meer interessante evenementen
Krijg event aanbevelingen op basis van uw Facebook-smaak. Snap het nu!Toon me de geschikte evenementen voor mijNiet nu