13. augustus 2020 - 17:30 tot 18:30
Interieur Van der Waerden
BelgiumDenderleeuwSteenweg 480, 9470 Denderleeuw, Belgium

Gratis ontdekkingsavond Loopbaanbegeleiding - Denderleeuw, Interieur Van der Waerden, donderdag, 13. augustus 2020

Gratis infosessie loopbaanbegeleiding op donderdag 13 augustus 2020 om 19.30 u te Denderleeuw

door Lesley De Schepper, loopbaancoach A-Lissome - Coaching & Training| Ternat"Mijn job, mijn werkgeluk, ik heb er heel wat vraagtekens bij. Gisteren sloeg ik me erdoor, vanmorgen voelde ik een knoop in mijn maag en steeds meer breek ik mijn hoofd over wat kan voor mij, in de toekomst."

Voor iedereen die dit herkent en vragen heeft over zijn of haar huidige loopbaan, organiseer ik een infomoment. Laat de inschrijving voor deze informele, dan wel veilige bijeenkomst voor jou de volgende juiste stap zijn.Ben je woonachtig regio Denderleeuw, Ninove, Liedekerke, Aalst, Ternat, Asse, Dilbeek? Schrijf je in en markeer 13/8 in je agendaJij krijgt vrijblijvend antwoord op vragen als -

- wat kom ik te weten door loopbaanbegeleiding?

- met welke loopbaanvragen kan ik terecht in begeleiding? Ook met die van mij?

- welk voordeel haal ik uit loopbaanbegeleiding?

- *** werkt dat dan zo'n begeleiding?

- in welk opzet kan begeleiding plaatsvinden?

- welk kostenplaatje is eraan verbonden?

- wat zijn loopbaancheques, verkrijgbaar via VDAB?

- hoeveel tijd plan ik in voor dit project?

- …

zodat jij uit deze informele en vrijblijvende bijeenkomst voldoende info haalt om te beslissen of loopbaanbegeleiding voor jou een waardevolle investering in de toekomst is.Ben je geïnteresseerd en past dit moment hoegenaamd niet in je agenda? Geef ons een seintje zodat we samen in gesprek kunnen gaan om jou wel te helpen.Voor wie?

Voor iedereen die zijn of haar loopbaan in vraag stelt, professioneel wilt groeien of een andere professionele vraag heeft. Of je nu in loondienst bent (ook technisch werkloos) of zelfstandige.Meer info?

https://www.a-lissome.be/coaches/lesley-de-schepper

email

0497 35 19 19Waar?

Het informatiemoment gaat door op een externe locatie, in de omgeving van de praktijk van je loopbaancoach. Deze ruime en gezellige locatie biedt ons alle mogelijkheden om de instructies qua social distancy na te leven. Zitplaatsen worden verspreid opgesteld, gel zal aanwezig zijn. Voel je vrij om je masker te dragen als jij je daar goed bij voelt. Ruime parkeermogelijkheden.Wat is loopbaanbegeleiding?

- Kiezen voor loopbaanbegeleiding betekent dat je ondersteund wordt bij het nemen van loopbaanbeslissingen en wat het thema juist is, dat bepaal jij helemaal zelf.

- Ook de praktische info en voorwaarden van VDAB loopbaancheques komen aan bod op deze informatiesessie.

De totale waarde van een professioneel loopbaanbegeleidingstraject bedraagt 981,75 euro + 21% BTW. Mits tussenkomst van de overheid/VDAB komt jouw aandeel voor een pakket van zeven uur professionele coaching op €12,5-/uur.

De overheid neemt de overige kosten voor haar rekening.

donderdag, 13. augustus 2020, Interieur Van der Waerden, Gratis ontdekkingsavond Loopbaanbegeleiding - Denderleeuw

Vind meer interessante evenementen
Krijg event aanbevelingen op basis van uw Facebook-smaak. Snap het nu!Toon me de geschikte evenementen voor mijNiet nu