GRABBELPAS/SWAP: FEEST: 25 jaar Grabbelpas (4-12 jaar), Hangar 27 in FORT 5, woensdag, 31. oktober 2018

Grabbelpas staat voor superfantastische, dolkomische en spetterende activiteiten tijdens de vakantie voor alle kinderen van 4 tot en met 9 jaar.
Swap is het vakantieprogramma voor alle actieve en coole tieners tussen 10 en 15 jaar. Action for Heroes!Feest: 25 jaar grabbelpas (4 tot en met 12 jaar) Zin in een geweldig feestje? Kom dan op woensdag 31 oktober naar Hangar 27 op fort 5! We vieren dan met z’n allen 25 jaar Grabbelpas! De jeugddiensten van Edegem, Hove, Kontich, Lint en Mortsel slaan de handen in mekaar voor een groot Grabbelpasfeest! Eerst nemen we jullie mee in de magische wereld van het circus. Verwacht jullie aan de echte circussfeer in een aangepast decor met een mengeling van clownerie, humor en veel dieren die acrobatische kunstjes uitvoeren. Magic Circus omschrijft het zelf als “een programma zo sterk als een olifant”. Jong en oud, klein of groot zullen met de ogen open dromen! De kinderen mogen ook actief deelnemen aan het spektakel en beleven zo de dag van hun leven. Ambiance verzekerd!!! Nadien trakteren we jullie nog op een gratis drankje en een lekker Grabbelpasdessertje!
Plaatsen zijn beperkt. Bevestig je aanwezigheid zeker op voorhand.
Prijs 2 euro. Ben je in het bezit van een Grabbelpas of Swappas van 2018? Dan is het en Swappas te verkrijgen aan het stadsonthaal. Stadsplein 2, 2640 Mortselonthaal@mortsel.be    03/444.17.17Inschrijven voor de activiteiten gebeurt online.*** ga je te werk als je in het bezit bent van een Grabbelpas of Swappas?Geef 'grabbelpas' of 'swappas' in bij promotiecode. Bij de reservering geef je de code van je Grabbelpas of Swappas op.De activiteit gaat door in Hangar 27 in FORT 5, Parklaan 161, ingang achteraan, Edegem.

woensdag, 31. oktober 2018, Hangar 27 in FORT 5, GRABBELPAS/SWAP: FEEST: 25 jaar Grabbelpas (4-12 jaar)

Vind meer interessante evenementen
Krijg event aanbevelingen op basis van uw Facebook-smaak. Snap het nu!Toon me de geschikte evenementen voor mijNiet nu