Falun Dafa: Gratis meditatielessen, Jubelpark Brussel, Jubelpark (Parc du Cinquantenaire), zondag, 14. juli 2019


Wil je beginnen met meditatie ? Goed plan ! De meditatiemethode Falun Dafa brengt veel positieve invloeden in het leven en het is helemaal niet moeilijk.
Falun Dafa is een zeer oude vorm van Qigong. Qigong is de praktijk van het verfijnen van lichaam en geest door speciale oefeningen en meditatie. Falun Dafa, ook wel Falun Gong genoemd, is door Dhr. Li Hongzhi openbaar gemaakt in 1992 en wordt nu over de gehele wereld door meer dan 100 miljoen mensen beoefend.
In Falun Dafa wordt de geest gecultiveerd door Xinxing (de aard van de geest, morele kwaliteit) te verhogen. Xinxing wordt verhoogd door zich steeds meer in overeenstemming te brengen met de universele principes, Zhen-Shan-Ren. Dit staat voor: Waarachtigheid, Mededogen, Verdraagzaamheid.
De cultivatie van het lichaam bestaat uit een vijftal oefeningen. Er zijn 4 staande oefeningen en één zittende meditatie. De langzaam bewegende oefeningen zijn geschikt voor alle leeftijden en ze zijn gemakkelijk te leren. Ze hebben een zeer positieve invloed op de gezondheid. Na langere beoefening wordt bij het uitvoeren van de oefeningen een meditatieve toestand vereist, een lege doch bewuste geest.
Om de oefeningen te leren of ze samen te doen met anderen kan je iedere zondag van 10u00 tot 11u30 terecht in het Jubelpark te Brussel. Iedereen is hartelijk welkom om mee te doen!
Voor meer info: nick@fldf.be of 0473/858.809


zondag, 14. juli 2019, Jubelpark (Parc du Cinquantenaire), Falun Dafa: Gratis meditatielessen, Jubelpark Brussel

Vind meer interessante evenementen
Krijg event aanbevelingen op basis van uw Facebook-smaak. Snap het nu!Toon me de geschikte evenementen voor mijNiet nu