Exclusieve 2-daagse training Transactionele Analyse - Zelf je groei bepalen, Fosbury & Sons, maandag, 07. oktober 2019

In ons werk en in ons persoonlijke leven zijn we bijna elke dag bezig met groei en vooruitgang. Met het werkelijkheid maken van onze dromen. Maar te vaak lopen we tegen obstakels aan. De eerste stap om tot groei te komen, is door te beginnen bij jezelf. Waarom doen we de dingen die we doen en *** kunnen we meer effect hebben op persoonlijke en professionele ontwikkeling om ons heen?
Transactionele Analyse (TA) is dé bewezen methodiek om zelf de touwtjes in handen te nemen om de richting in te gaan die je wenst. Om zelf controle te hebben over de richting die je opgaat. Om zelf te kunnen bepalen of dromen daadwerkelijk werkelijkheid kunnen worden.
Mil Rosseau werkt al 43 jaar als coach en begeleider volgens de TA methodiek. Al meer dan 17.000 (!) mensen heeft hij op weg geholpen door met behulp van Transactionele Analyse daadwerkelijk afscheid te nemen van barrières en stappen voorwaarts te maken in persoonlijke en professionele ontwikkeling.
Op 7 en 8 oktober geeft Mil een bijzondere en exclusieve snelkookcursus in Transactionele Analyse. Niet alleen leert u bij uzelf bewust te zijn van uw barrières die vooruitgang in de weg staan. Ook en vooral sluit u de tweedaagse af met het officiële TA 101 certificaat, dat wereldwijd toegang geeft tot alle TA opleidingen.
Een inspirerende en vooral vertrouwelijke omgeving in Gent maakt van deze unieke training een niet-te-missen ervaring. Bovendien wordt de sessie afgetrapt door een bijzondere en gerenommeerde ervaringsdeskundige die als geen ander kan uitleggen *** dromen werkelijkheid te maken. Schrijf u dus snel in voor deze unieke tweedaagse want er zijn maar 12 plaatsen.

maandag, 07. oktober 2019, Fosbury & Sons, Exclusieve 2-daagse training Transactionele Analyse - Zelf je groei bepalen

Vind meer interessante evenementen
Krijg event aanbevelingen op basis van uw Facebook-smaak. Snap het nu!Toon me de geschikte evenementen voor mijNiet nu