CUSTOMER CENTRICITY INTRODUCTIE IN BRUSSEL, Hof Ter Musschen, donderdag, 23. mei 2019

Wanneer: donderdag 23 mei 2019 in Brussel van 14:00 tot 17:00
Kom proeven van Customer Centricity
U denkt dat uw bedrijf meer klantvriendelijk zou kunnen worden, maar u weet niet of Customer Centricity écht iets is voor uw organisatie? Of u twijfelt wat de juiste aanpak precies is?
Dan is de Customer Centricity Proeverij (een introductie tot klantgericht en klant-centrisch werken) iets voor u. Onze ervaren Customer Experience en Customer Centricity Experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u kan ervaren of customer centricity écht toekomst heeft zonder daarvoor zelf te moeten zoeken naar de “juiste” methodes.
De Customer Centricity Proeverij
Tijdens een 3 uur durende workshop ervaart u wat Customer Centricity écht is. Tijdens het ontvangst kan u met een hapje meteen uw eerste vragen stellen. Centraal in de workshop is het vormen van een goed begrip van Customer Centricity, wat het wél is en wat niet, de do’s en don’ts. Ook bespreken we de verschillende ingrediënten van een goed customer-centricity programma en *** je dit start binnen een organisatie, zodat u een beeld kan vormen over *** Customer Centricity in uw huidige werkomgeving past.
Andere deelnemers ervaren dat deze workshop vooral boeiend is. U zit in een groep met mensen die met dezelfde vragen zitten en doordat interactie in de sessie ingebakken zit kunnen we veel van elkaar leren.

donderdag, 23. mei 2019, Hof Ter Musschen, CUSTOMER CENTRICITY INTRODUCTIE IN BRUSSEL

Vind meer interessante evenementen
Krijg event aanbevelingen op basis van uw Facebook-smaak. Snap het nu!Toon me de geschikte evenementen voor mijNiet nu